parallax background

 

Wie we zijn


SDS ICT is een professionele organisatie die u als klant ICT oplossingen adviseert, beheert en levert. Het is niet zozeer het aanbod wat onderscheidt maar het plezier waarmee we u van dienst kunnen zijn. Het werk wordt uitstekend geleverd, door de passie.

Hoe we werken

SDS ICT past maatwerk toe. Middels een inventarisatie wordt bepaald wat uw organisatie nodig heeft op ICT-vlak. Zaken waarbij uiteraard rekening wordt gehouden zijn budget, en op welke termijn u onze diensten nodig heeft.

Beveiliging als basis

Beveiliging speelt vandaag de dag een steeds belangrijkere rol op gebied van ICT. Het is belangrijk om beveiliging als een basis (pijler) te zien binnen uw infrastructuur. Zodra de beveiliging van de infrastructuur op orde is, kan er in de toekomst flexibel ingespeeld worden op de veranderende zaken.

Installatie en configuratie

Voor uw worden de installaties en configuraties uit handen genomen, zodat alles goed met elkaar werkt. Denk hierbij aan een goede back-up faciliteit, e-mailaccount configuratie, netwerk configuratie, spamfilter configuratie etc. Graag horen we welke installatie of configuratie bij u gedan moet worden. We komen vast tot een oplossing.

parallax background
 

Start uw project vandaag nog

Wij kennen geen problemen enkel uitdagingen.